Zen Hairlounge

ZEN hairlounge er en trendy og eksklusiv frisør salong midt i Drammen sentrum som har enormt mye å by på. Vi tilbyr behandlinger innenfor negler, vipper og hår.

Åpningstider:
Mandag til onsdag, og fredager: 10 - 18.
Torsdager: 10 - 20.
Lørdager: 10 - 16

ZEN hairlounge er en trendy og eksklusiv frisør salong midt i Drammen sentrum  som har enormt mye å by på.

Våre dyktige medarbeidere spesialiserer seg på det beste innen hår og kroppspleie, og hjelper til med både produktvalg og skjønnhetsrådgivning tilpasset enhver hår- og hudtype.

ZEN hairlounge åpnet i august 2013. Tanken bak det hele var å gi Drammen noe utenom det vanlige. -En finere, bedre, moderne og eksklusiv frisør salong. Som kunne tilby mer enn andre og gi kunden den ekstra opplevelsen. Et sted hvor kunden kan sitte fullt avslappet og nyte behandlingene. 

Vi i ZEN hairlounge er opptatt av nye trender. Det er en viktig del av vår hverdag å holde oss oppdaterte. Vår faggruppe er med på å opprettholde et høyt faglig nivå. Det er viktig for oss at du føler deg trygg i våre hender. Det handler om personlighet, ønsker, farger, trender og stil. Det handler også om velvære

Vi jobber også med produkter som Alterna, Olaplex, American Crew, Wella, Hempz couture, Hairtalk, Glo' Minerals, HH simonsen, GHD, kms, System, Jarmann, SP professional, CND, PROnails….

"Awareness Is Libiration"

Få en opplevelse utenom det vanlige blandt rolige omgivelser i vår salong.

©2014